غذاهای موثر در مبارزه با سرطان

مبارزه با سرطان از طریق غذاهای سالم
1 از 19

مبارزه با سرطان از طریق غذاهای سالم

مصرف تنها یک نوع غذا به شما در مقابله با سرطان کمک نمی کند و این ترکیبی از چند نوع ماده غذایی سالم و مغذی است که می تواند شما را در برابر ابتلاء به سرطان حفظ کند. در جدیدترین تحقیقات، دیده شده است که برای مقابله با سرطان باید دو سوم وعده اصلی از گیاهان و تنها یک سوم آن از پروتئین حیوانی تهیه شود

مبارزه با سرطان توسط رنگها
2 از 19

مبارزه با سرطان توسط رنگها

میوه ها و سبزیجات غنی از مواد ضدسرطانی هستند و مصرف انواع مختلف میوه ها و سبزیجات در رنگهای مختلف دریافت این مواد مغدی را نیز افزایش می دهد. همچنین مصرف میوه و سبزیجات علاوه بر کاهش خطر ابتلاء به سرطان، به تناسب اندام نیز کمک می کنند. از آنجائیکه افزایش وزن می تواند سبب ابتلاء به انواع سرطانها مانند: سرطان کولون، مری و کلیه شود، لذا مصرف حداقل 5 واحد میوه و سبزیجات در رژیم روزانه برای حفظ سلامتی توصیه می شود.

مبارزه با سرطان با مصرف صبحانه
3 از 19

مبارزه با سرطان با مصرف صبحانه

فولات از مهمترین ویتامین های گروه B می باشد که بدن را در مقابل سرطان کولون، رکتوم و پستان محافظت می کند. فولات به میزان زیادی در وعده ی صبحانه یافت میشود. برای مثال غلات و گندم کامل غنی از فولات هستند. همچنین می توان از انواع آبمیوه مانند آب پرتقال، آب هندوانه و… نیز در صبحانه استفاده نمود.

غذاهای غنی از فولات
4 از 19

غذاهای غنی از فولات

از مواد غذایی غنی از فولات می توان به مارچوبه و تخم مرغ اشاره کرد. همچنین در جگر مرغ، لوبیا سبز، تخمه آفتابگردان، سبزیجات برگ دار مانند کاهو و اسفناج نیز فولات یافت می شود. به گفته محققان بهترین روش دریافت فولات، استفاده از میوه، سبزیجات و غذاهای غنی از حبوبات است.

کاهش مصرف فست فود
5 از 19

کاهش مصرف فست فود

کاهش مصرف گوشتهای فرآوری شده مانند هات داگ، ژامبون و … در کاهش خطر ابتلاء به سرطان روده بزرگ و معده موثر است، همچنین مصرف گوشتهای دودی و نمکی نیز سبب افزایش احتمال سرطان می شود.

مبارزه با سرطان با خوردن گوجه فرنگی
6 از 19

مبارزه با سرطان با خوردن گوجه فرنگی

لیکوپن، رنگدانه های قرمزرنگ موجود در گوجه فرنگی است. مصرف گوجه فرنگی به مقابله با انواع سرطانها مانند سرطان پروستات کمک می کند. البته تحقیقات نشان داده است محصولات تهیه شده از گوجه فرنگی فرآوری شده مانند سس، آبمیوه و پاستا سبب افزایش احتمال سرطان می شوند.

خاصیت ضدسرطانی چای
7 از 19

خاصیت ضدسرطانی چای

اگرچه تحقیقات در این زمینه هنوز ناقص هستند ولی حاکی از آنند که چای به خصوص چای سبز، یک ماده ضد سرطان قوی است. این مطالعات نشان می دهند، چای سبز از گسترش سرطان در سلول های روده بزرگ، کبد، پستان و پروستات جلوگیری می کند. همچنین تاثیر مشابهی در بافت ریه و پوست نشان داده است. همچنین، اثر چای در کاهش خطرات مربوط به مثانه، معده، و پانکراس نیز مشخص شده است.

انگور و سرطان
8 از 19

انگور و سرطان

انگور و آب انگور بخصوص انگور ارغوانی و قرمز رنگ حاوی رسوراترول هستند که نوعی آنتی اکسیدان و ماده ضد عفونت قوی می باشد. آزمایشات نشان داده است این ماده از گسترش و صدماتی که سلولهای سرطانی به سلولها وارد می کنند جلوگیری می کند.

عدم مصرف الکل و پیشگیری از سرطان
9 از 19

عدم مصرف الکل و پیشگیری از سرطان

سرطان دهان، گلو، حنجره، مری، کبد و پستان همه با نوشیدن الکل مرتبط هستند. مصرف الکل ممکن است خطر ابتلاء به سرطان روده بزرگ و راست روده را نیز افزایش دهد.

پیشگیری از سرطان با مصرف آب و دیگر مایعات
10 از 19

پیشگیری از سرطان با مصرف آب و دیگر مایعات

آب نه تنها تشنگی شما را رفع می کند بلکه شما را در برابر سرطان مثانه محافظت می کند. نوشیدن مایعات دیگر نیز باعث افزایش و تکرر ادرار می شود که این امر سبب کاهش مدت زمان تماس ادرار با مخاط مثانه شده و خطر سرطان مثانه را کاهش می دهد.

مصرف لوبیا و سرطان
11 از 19

مصرف لوبیا و سرطان

گنجاندن لوبیا در سفره غذایی خانواده بسیار مفید است. جای تعجب نیست که به مبارزه با سرطان کمک کند، لوبیا حاوی چندین فیتوکمیکال قوی است که سلول های بدن را در مقابل آسیب های سرطان محافظت نموده و از رشد تومور و نیز آزاد شدن موادی که به سلول ها صدمه وارد می کنند جلوگیری می کنند.

خانواده کلم ها و مبارزه با سرطان
12 از 19

خانواده کلم ها و مبارزه با سرطان

خانواده کلم شامل کلم بروکلی، گل کلم، کلم، کلم بروکسل و کلم پیچ می باشد. مصرف این سبزیجات نیز می تواند به دفاع بدن در برابر سرطان ها مانند سرطان روده بزرگ، پستان، ریه و دهانه رحم کمک کند.

نقش سبزیجات برگدار تیره در پیشگیری از سرطان
13 از 19

نقش سبزیجات برگدار تیره در پیشگیری از سرطان

سبزیجات برگدار به رنگ سبز تیره مانند کاهو، کلم، اسفناج، برگ چغندر و … دارای مقادیر زیادی فیبر، فولات و کاروتنوئید هستند. این مواد مغذی می توانند به محافظت در برابر سرطان دهان، حنجره، پانکراس، ریه، پوست و معده کمک کنند.

مقابله با سرطان با ادویه جات
14 از 19

مقابله با سرطان با ادویه جات

کورکیومین، ماده اصلی در ادویه جات هندی بوده و یک جنگنده بالقوه با سرطان است. مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد که این ماده می تواند گسترش و حملات سلول های سرطانی را برای انواع وسیعی از سرطان ها سرکوب کند.

تاثیر روش طبخ غذا در کاهش ابتلاء به سرطان
15 از 19

تاثیر روش طبخ غذا در کاهش ابتلاء به سرطان

روش طبخ گوشت ها در میزان خطر ابتلاء به انواع سرطان ها موثر است. سرخ کردن، کباب کردن و پختن گوشت در دماهای بسیار بالا سبب تشکیل مواد شیمیایی می شود که ممکن است خطر ابتلاء به سرطان را افزایش دهد. به نظر می رسد روش های دیگر طبخ غذا مانند آبپزکردن و یا بخارپز کردن کمتر از آن مواد شیمیایی را تولید می کنند.

خانواده توت ها و مبارزه با سرطان
16 از 19

خانواده توت ها و مبارزه با سرطان

توت فرنگی و تمشک دارای یکی از انواع خاص فیتوکمیکال ها به نام اسید الاگیک هستند که آنتی اکسیدان بسیار قوی است و با روش های مختلف مانند غیرفعال کردن برخی مواد که سبب بروز سرطان می شوند و نیز کند کردن سرعت رشد سلولهای سرطانی، سبب مبارزه با سرطان می شوند.

اثر مصرف زغال اخته در سلامتی
17 از 19

اثر مصرف زغال اخته در سلامتی

زغال اخته سرشار از آنتی اکسیدان است و نقش قابل توجهی را در حفظ سلامتی بدن ایفا می کند، همچنین از انواع سرطان ها نیز پیشگیری می کند. آنتی اکسیدان ها با از بین بردن رادیکال های آزاد قبل از ایجاد آسیب به سلول ها به سلامت بدن کمک می کنند. بنابراین پیشنهاد می شود بلغور، جو دوسر، غلات، ماست، حتی سالاد خود را با زغال اخته مصرف کنید.

کاهش مصرف قند
18 از 19

کاهش مصرف قند

اگر چه ممکن است مصرف قند به طور مستقیم منجر به بروز سرطان نشود اما می تواند بروی مواد مغذی که در حفاظت بدن در برابر سرطان کمک کننده هستند تاثیر گذار باشد. همچنین افزایش مصرف آن نیز منجر به اضافه وزن و چاقی می شود که اضافه وزن می تواند خطر ابتلاء به سرطان را افزایش دهد. توصیه می شود میوه های شیرین را جایگزین مصرف قند نموده که سرشار از ویتامین نیزمی باشند.

متکی به مکملها نباشید
19 از 19

متکی به مکملها نباشید

ویتامین ها به محافظت بدن در برابر سرطان کمک می کنند اما به شرط آنکه به طور طبیعی و از طریق غذا دریافت شوند. انجمن سرطان آمریکا تاکید دارد که بهتر است مواد مغذی ضدسرطان از طریق دریافت مواد غذایی مثل آجیل، میوه ها، سبزیجات برگ سبز تامین گردد، نه از طریق مصرف مکمل ها. بهترین روش نیز داشتن یک رژیم غذایی سالم است.

نظرات بسته شده است.