کاهش وزن و درمان دیابت
یکی از مهمترین راه های بهبود بیماری دیابت، کاهش وزن می باشد، مخصوصا در افرادی که دچار اضافه وزن یا چاقی می باشند. وزن اضافه می تواند التهاب را افزایش دهد و با مقاوم ساختن انسولین، کاهش وزن را دشوار کند.
تحقیقات نشان داده است افرادی که در یک دوره یکساله وزن خود را کاهش داده اند، توانستند 46 درصد، دیابت نوع 2 را کنترل کنند، در حالی که گروه دیگر با کنترل بیماری فقط توانستند، 4 درصد به بهبودی بیماری کمک کند. آنها همچنین دریافتند، هرچه کاهش وزن بیشتر صورت گیرد، بهبود دیابت، نیز سریعتر خواهد بود. درمان و کنترل بیماری دیابت نوع 2 با تغییر در سبک زندگی و استفاده از رژیم غذایی مناسب و کنترل قند خون، می تواند صورت پذیرد.
نکته قابل ذکر این است که، کمترین کاهش وزن می تواند، احتمال پیشرفت پیش دیابت به دیابت نوع 2 را به تاخیر بیندازد. همچنین، در افرادی که به مدت چند سال مبتلا به دیابت بودند نیز، کاهش وزن، باعث بهبود بیماری در آنها شده است.
کاهش وزن و حفظ آن می تواند دشوار باشد. مهمترین گام در رسیدن به این هدف، داشتن برنامه غذایی مناسب و دنبال کردن آن، است. همچنین وجود یک مختصص
تغذیه نیز در جهت رسیدن به کاهش وزن و درمان دیابت و کنترل قند خون ، امری ضروری است. با بهره مندی از تجریبات یک متخصص تغذیه، هم پایبندی تان به رژیم بالا می رود و هم در خصوص انتخاب های غذایی می توانید از او کمک بگیرید.
مزایای کاهش وزن در جهت بهبود دیابت نوع 2
طبق تحقیقات انجام شده، هر چقدر میزان کاهش وزن در فرد بیشتر باشد، درصد بهبود دیابت و کنترل قند خون نیز افزایش خواهد یافت.
متخصصان بر این عقیده هستند که کاهش تنها 5 درصد از وزن بدن می تواند تاثیرات مثبتی را به همراه داشته باشد. از جمله بهبود کنترل گلیسمی و کاهش نیاز به داروهای پایین آورنده گلوکز. علاوه براین، کاهش 5 درصد از وزن بدن نیز در جهت، بهبود کنترل گلیسمی، لیپیدها، و فشار خون لازم است.
کاهش وزن و کنترل قند خون
محققان به وجود رابطه بین افسردگی، چاقی و دیابت پی برده اند. کاهش وزن و بهبود کنترل گلیسمی با افزایش سطح انرژی، خواب بهتر و افزایش سلامت کلی بدن همراه است. بنابراین، با کاهش وزن و کنترل قندخون و تغذیه سالم، نه تنها بیماری دیابت بهبود می یابد، بلکه کیفیت زندگی نیز در سطح بالاتری قرار می گیرد.
بنابراین، بهتر است از همین الان شروع کنید و غذاهای ناسالم را در برنامه غذایی خود شناسایی کنید. سعی کنید از غذاهایی استفاده کنید که به کنترل قند خون شما کمک می کنند. غذاهایی که شامل فیبر ، پروتئین و سبزیجات می باشند را در رژیم غذایی خود داشته باشید و روزانه از آنها استفاده کنید. با این حال، حتما با یک متخصص یا مشاور تغذیه مشورت کنید تا با در نظر گرفتن شرایط جسمانی، رژیم غذایی متناسب با بیماری شما در نظر گرفته شود و با این کار، علاوه بر کاهش وزن، به اصلاح شیوه زندگی و عادات نادرست غذایی و همچنین کنترل قند خون خود بپردازید.
نظرات بسته شده است.