خروج سالمندان از منزل طول عمر آن‌ها را افزایش می‌دهد.

بر اساس یک مطالعه که در سال 2015 انجام شد حدود 2 میلیون سالمند در ایالات متحده، عمدتاً به دلیل مشکلات عملکردی، از منزل خارج نمی‌شدند یا به ندرت خارج می‌شدند. این امر نه تنها به علت عدم فعالیت بدنی سلامت جسمی را به خطر می‌اندازد، بلکه به سلامت روانی نیز می‌تواند آسیب زند. تحقیقات نشان داده کسانی که خود را به محیط خانه محدود می‌کنند بیشتر احتمال دارد که به افسردگی، اضطراب و سایر بیماری‌های روحی و روانی مبتلا شوند.
تحقیقات جدید نشان می‌دهد افراد سالمند که هر روز از منزل خارج می‌شوند نسبت به کسانی که در منزل می‌مانند، صرف‌نظر از وضعیت سلامتی، بیشتر عمر می‌کنند. نتایج این مطالعه با بررسی 3375 سالمند در محدوده سنی 70 تا 90 سال به دست آمده است.
تجزیه و تحلیل یا‌فته‌های مطالعه فوق نشان داد در سالمندانی که روزانه منزل خود را ترک می‌کنند خطر مرگ کمتر است. افزایش طول عمر حتی در میان کسانی که فعالیت بدنی کمی داشتند و حتی در حرکت کردن مشکل داشتند، مشاهده شد.
تحقیقات قبلی نشان داده کسانی که زمان بیشتری را در محیط خارج از خانه می‌گذرانند، استرس کمتری را تجربه می‌کنند و سلامت جسمی و روانی آن‌ها بهبود می‌یابد. زیرا خروج از منزل فرصت بیشتری برای تعاملات اجتماعی فراهم می‌کند.
منبع:

Jeremy M.Jacobs et al. Journal of the American Geriatrics Society 2017.

نظرات بسته شده است.