با رژیم فضانوردی متفاوت لاغر شوید
رژیم فضانوردی توسط متخصصان به گونه ای طراحی شده است که مواد مغذی در آن ها گنجانده شود تا فضانوردان بتوانند از مشکلات معده و شکمی جلوگیری کنند، اگرچه این رژیم به دلایل دیگری نیز مشهور است که یکی از آنها کاهش وزن در مدت کوتاه است.
با این رژیم غذایی می توان کاهش وزن سریع را تجربه کنید.
رژیم فضانوردی چیست؟
این رژیم در سال 1960 برای فضانوردانی طراحی شد که به فضا می رفتند و متخصصان این رژیم را طوری طراحی کردند که تا جایی که می توانند گاز موجود در معده را کاهش دهند و مواد لازم را نیز به فضانوردان برسانند که مشکلات گوارشی را می توان با استفاده از غذا های مناسب کاهش داد.
ویژگی کاهش وزن سریع را نمی توان از این رژیم جدا کرد و در حقیقت افراد ممکن است در طول دو هفته چند کیلو کاهش وزن داشته باشند و خبر خوب اینجا است که برای استفاده از این رژیم، مجبور نیستید تا فضانورد شوید.
این رژیم طرفداران بسیار زیادی دارد و بسیاری از افراد سیاسی و مسئولان برای کاهش وزن سریع به این رژیم روی می آورند.
این رژیم را می توان به سادگی دنبال کرد و نتایج سریعی را از آن گرفت و با دیدن نتایج، انگیزه بیشتری را به دست آورد و بعد از هفته اول، می توانید ببینید که لباس های شما به طور کاملا مشهودی گشاد شده اند.
فواید رژیم فضانوردی
فایده اصلی رژیم فضانوردی کاهش وزن در مدت کوتاه می باشد و کربوهیدرات کم و پروتئین بالا باعث می شود که در زمان کم وزن خود را کاهش دهید و به همین دلیل این رژیم را برای افرادی که می خواهند در کوتاه مدت لاغر شوند مناسب می دانیم.
زمانی که دوباره کربوهیدرات ها و چربی های خوب را به رژیم خود برگردانید، کاهش وزن شما سرعت کمتری پیدا می کند اما می توانید همچنان به خوردن غذاهای سالم ادامه دهید و تمرینات نسبتاً ملایمی را به روتین روزانه خود اضافه کنید تا کاهش وزن شما همچنان ادامه داشته باشد.
یکی دیگر از فواید این رژیم، ساده بودن آن می باشد که این رژیم را می توان به سادگی و راحتی دنبال کرد و تنها کافیست که کربوهیدرات و چربی را کاهش دهیم و به دنبال غذاهایی باشیم که پروتئین بالایی دارند.
این رژیم یک رژیم کوتاه مدت محسوب می شود پس باید در این دو هفته خودتان را محدود کنید تا نتایج آن را ببینید. زمانی که این دو هفته به پایان رسید، می توانید به روتین و رژیم نرمال خود برگردید.
قوانین رژیم فضانوردی
رژیم فضانوردی حدود 12 روز طول می کشد و این رژیم را می توان بعد از دو هفته کامل شدن دوباره تکرار کرد.
قوانین این رژیم شامل دوری کردن از قند و چربی، محدود کردن کربوهیدرات، نوشیدن دو لیتر آب در روز و مصرف 500 کالری در روز می باشد.
دوری کردن از چربی به این معناست که باید کاملا غذا های فاقد چربی را استفاده کرد پس برای پخت و پز نباید از هیچ نوع روغنی استفاده کنید و قند نیز فقط قند سفید را شامل نمی شود و باید از غذاهای قند دار مثل کیک ها، کلوچه ها و شیرینی جات دوری کرد.
رژیم فضانوردی همچنین حاوی کربن پایینی است، پس نان و گندم و دیگر غلات ها در آن محدود می شوند و همجنین باید کربوهیدرات هایی مثل برنج و سیب زمینی را نیز فاکتور گرفت.
برای کاهش وزن سریع معمولا نوشیدن دو لیتر آب پیشنهاد می شود، اما اگر بیش از این مقدار آب بنوشید، بهتر است.
آب یکی از اجزای کلیدی برای کاهش وزن است و کل بدن را پر می کند که کمتر احساس گرسنگی کنید.
این رژیم کالری بسیار پایینی دارد و به دلیل کمبود کالری بیش از حد، توصیه ما این است که بیشتر از دو هفته از این رژیم استفاده نکنید.
برای کاهش وزن در کوتاه مدت، این رژیم می تواند راهی عالی باشد که خیلی سریع نتایج آن را ببینید و این رژیم را همچنین می توانید چند بار در سال تکرار کنید تا کاهش وزن بیشتری داشته باشید.
برای لاغری با کمک رژیم فضانورد چه بخوریم؟
در رژیم فضانوردی می توانید گوشت، ماهی، تخم مرغ و سبزیجات بخورید.
سبزیجات را می توانید هر چقدر که خواستید مصرف کنید و از طریق آن گرسنگی خود را کاهش دهید و سبزیجات بخارپز نیز می تواند در طولانی مدت شما را سیر نگه دارد تا 13 روز این دستورات را به کار بگیرید و بعد به رژیم طبیعی خود برگردید.
در رژیم فضانورد از چه موادی دوری کنیم؟
مثل تمام رژیم ها، مواد غذایی هستند که باید در رژیم فضانوردی از آن ها دوری کرد و در این قسمت لیستی از این غذاها را برایتان آورده ایم:
قند و شکر
نوشابه و آبمیوه
شیر و محصولات لبنی
الکل
سبزیجات نشاسته دار، شامل سیب زمینی، چغندر، هویح و هویج وحشی
برنج و پاستا
نان
محصولات گوشتی سوخاری
کره و مارگارین
چگونه مشکلات معده را از بین ببریم؟
اگر از مشکلات هضم غذا رنج می برید، حتما سبک زندگی شما دچار مشکل است و باید آن را تغییر دهید و همچنین رژیم فضانوردی می تواند در این امر به شما کمک کند.
مهم ترین چیز در رژیم غذایی فضانوردی، حذف کربوهیدرات ها می باشد و زمانی که سیستم گوارشی از حالت تعادل خود خارج می شود، کربن ها و قند ها می توانند این حالت را تشدید کنند و به همین دلیل شما احساس نفخ و وجود گاز در معده خواهید داشت و همچنین ممکن است دچار سندروم روده شوید که می توانید با رژیم هایی که حاوی پروتئین زیادی می باشند آن را بهبود ببخشید.
تنها کافیست که توصیه های زیر را رعایت کنید:
در طول روز آب بنوشید.
از غذاهای پرچرب، ادویه دار و سرخ کردنی، شیرینی جات ، چای سیاه، نوشیدنی های قند دار و الکل دوری کنید.
سیگار نکشید.
پروبیوتیک ها را امتحان کنید.
بعد از غذا خوردن دراز نکشید.
غذا را به جای کره با روغن زیتون بپزید.
چای را همراه با موادی مثل زنجبیل، بابونه و نعناع بنوشید.
آلو بخورید.